Thuis in tijd en sieraden

Juwelier Veenemans is thuis in tijd en sieraden. Ze zijn gespecialiseerd in unieke sieraden en uurwerken, inclusief reparaties groot en klein. Ze maken de 15 augustus herdenking mogelijk.
De 15 Augustus herdenking in Zwolle is mede mogelijk gemaakt door Juwelier Veenemans, specialist in uurwerken en sieraden. Foto: juwelier Veenemans.

“Er is maar één moment waarop je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je óf te vroeg, óf te laat.” Zo sprak ooit de beroemde 20e eeuwse filosoof Johan Cruijff, die trouwens ook best aardig kon voetballen.

Op 15 augustus 2022 herdenken we in Zwolle bij het Indië- en Nieuw Guinea-monument in Park Eekhout de burgers en militairen die de dood vonden door oorlog, bezetting, gevangenschap en terreur in Oost-Azië.

De herdenking begint om 19:15 uur en eindigt met een defilé rond 20:30 uur. De herdenking is vanaf 18.45 uur vrij toegankelijk en aanmelden is niet nodig. Het programma van de 15 augustus herdenking 2022 vindt u hier.

Met elkaar maken we de samenleving. Daarom ondersteunen Niek en Simone Veenemans diverse maatschappelijke activiteiten in Zwolle. Zonder donaties van zulke ondernemers kan de 15 augustus herdenking niet op deze manier plaatsvinden.

Juwelier Veenemans is gespecialiseerd in unieke sieraden en uurwerken, inclusief reparaties groot en klein. De nadruk ligt op kwaliteit en draagbaarheid. In de winkel vind je bovendien een aantal prachtige antieke klokken, zoals staande horloges en engelse pubklokken. Je vindt de juwelier aan de Luttekestraat 32 en van de winkel loop je in maximaal tien minuten naar het Indië- en Nieuw Guinea-monument in Park Eekhout.

0 Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>